Protokoll årsmöte 2016-08-07 samt årsavgift 2016/17

Bästa medlemmar,

Här kommer, om än sent, protokollet från det senast årsmötet 2016-08-07! Jag hoppas fatta beslut om färg gällande ommålning de kommande dagarna.

Samtidigt vill jag be alla medlemmar att betala in årsavgiften om 200 kr så snart ni kan (har ej aviserats tidigare): det gäller även er som har fått påminnelser för tidigare års avgifter. GLÖM INTE att ange meddelande på inbetalningen – annars är det omöjligt att tillgodoräkna er den!

Överför avgiften till: Svenska Handelsbanken 6631-397 980 892 . Om du gör detta via din Internet-bank så är det “Överföring” du skall välja. Detta är INTE ett PG eller BG! Föreningen har valt bort det av kostnadsbesparingsskäl.

Glad Påsk önskar

Fredrik å styrelsens vägnar

Bildresultat för glad påsk tennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.