Protokoll årsmöte samt medlemsavgift 2019/2020

Hej!

Den 1 augusti avslutade vi ännu ett trevligt tennismöte vars protokoll ni finner här! Solen sken och sju glada medlemmar bjöds på Singoalla-kex och kaffe!

I korthet bör ni notera följande:

 • Efter sex år som kassör får jag äran att lämna över till Leif Wicklund, sommarboende på Nätvägen 6 och med stor erfarenhet av ekonomisk redovisning såväl i professionen som i sitt ideella arbete med tennisföreningar på fastlandet. Jag känner mig helt trygg i detta eniga val och påbörjar nu arbetet med att flytta över handlingar och bokföring till honom!
 • Det “ryktades” på sta’n att vissa medlemmar inte hade fått kallelsen till årsmötet. E-post är det enda vettiga sätt vi har att kommunicera med våra medlemmar och det gäller dels att man kollar sin mail även på semestern och dels att man “avspammar” mail från sjalsotennis@gmail.com.
 • Mikael Endre, Anders Larsson, Hans Davidsson och Kent ställde upp med mankraft och maskiner i påskas för att åtgärda den södra (kort)sidan: stort TACK för er hjälp!
 • Västra långsidan är i sämst skick och Mikael Endre tog på sig att försöka styra upp borrning och dubb till påsken 2020. Dock, själva monteringen av stängslet, enligt “varannan-stolpe-principen” är vi fortsatt glada om vi får hjälp med! Kontakta Mikael!
 • En enda medlemsvgift saknades inför årsmötet vilket är glädjande!
 • Årsavgiften fastställdes till 300 kr. Jag ber er därför att betala in 300 kr (helst direkt till bankkonto eller bankgiro). Undantag för följande medlemmar som har betalat in för mycket tidigare. Dessa skall endast betala in enligt:
  Christiansson: 100 kr
  Hägg: 0 kr
  K. Johansson: 200 kr
  Glöm inte att ange namn eller adress, ty annars bokförs i n t e er betalning!
  Bankkonto: 6631-397 980 892
  …eller BG: 233-1387
  …eller SWISH: 0704296013

Sommarhälsningar

Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.